PRCF ESPORTS

Porsche Racing Clubin (PRCF) simulaattoriajajat tuovat Festivaaleille eri tasoisia simulaattorilaitteistoja testattavaksi. Kokeilemaan pääsee pieniä kotitoimiston laitteita tai isompia, kansainvälisen tason ajolaitteistoja. Paikalla on tietysti PRCF Esports-sarjan kuljettajia, jotka kertovat lajista ja laitteista.

Lisäksi halukkaat pääsevät testaamaan ajamista ja kokeilemaan oman nopeutta aika-ajossa yhdellä klubisarjan virallisista radoista.

Paikalle järjestetään myös pienempi simulaattoripenkki, jolla nuoremmatkin harrastajat pääsevät kokeilemaan ajamista. 12-vuotiaat pärjäävät sarjassa jo vallan mainiosti, kunhan treenimotivaatio on kohdallaan. Sitä nuoremmille simulaattorikilpaileminen voi olla vielä alussa turhauttavaa. PRCF järjestää sarjaan osallistuville kauden aikana yhteisiä treeni-iltoja, joissa erityisesti aloittelijoita neuvotaan ja autetaan.

PRCF Esports -sarjan palkintojenjako 29.8

Lauantaina 29.8 järjestetään myös PRCF Esports 2019-sarjan palkintojenjako. Lisäksi julkaistaan kauden 2020 kilpailukalenteri ja radat, joilla ajetaan. Mikäli laji siis kiinnostaa, on elokuun Festivaalien jälkeen vielä hyvin aikaa koota oma kotilaitteisto ennen sarjan 2020 alkua.

Lisätietoja prcf.fi

Kuva: Joni Heikkinen

Lisätietoja:

Jyrki Aalto
jyrki.aalto@prcf.fi
+358 40 507 6963