PCF Koulutus- ja ratapäivät

Lauantai 27.8.2022 klo 12.00 – 14.00  ( L2 – L4)

Sunnuntai 28.8.2022 klo 9.00 – 18.00 ( L1 – L4 )

Lauantaina rata – aikaa tarjolla open track – tyyppisesti kokeneille kuljettajille ( L2 – L4 ) Ajokoulutusta ei lauantaina järjestetä.

Sunnuntaina on tarjolla ajokoulutusta ja rata-aikaa kaikille kerholaisille, myös ensikertalaisille. ( L1 – L4) Koulutus tullaan järjestämään perinteisenä henkilökohtaisena opastuksena teoriassa ja käytännössä radalla.

Hinnat:

Lauantai 20€ LOPPUUNMYYTY
Sunnuntai 70€ (sis. lounaan) LOPPUUNMYYTY
Molemmat päivät 90€ (sis. lounaan sunnuntaina) LOPPUUNMYYTY

Viimeisimmät aikataulut kannattaa tarkistaa ohjelmasivulta  ja ilmoittautua mukaan !

Koulutus tapahtuu teoriaopetuksena ja käytännön ajokoulutuksena moottoriradalla.

Koulutuspäivillä on mahdollisuus harjoitella ajotekniikkaa ja auton hallintaa turvallisesti ja  ohjatusti kokeneiden ajokouluttajien opastamana, tavoitteena oppia ajoneuvon hallintaa ja moottoriradalla ajamisen perusteet. Osallistuminen koulutukseen kehittää taitoja suoriutua jokapäiväisessä liikenteessä. Koulutuksen päätavoitteena on liikenneturvallisuuden kehittäminen ajotaitojen ja etenkin liikenneturvallisen asenteen lisääntyessä. Koulutuspäivillä ei ajeta kelloa vastaan vaan opitaan ajamaan jouhevasti radalla.

Koulutuspäivät on tarkoitettu kaikille kerhon jäsenille ajokokemuksesta ja auton iästä riippumatta, kaikille löytyy oma luokka, jossa voi turvallisesti harrastaa hyvässä seurassa.

Koulutuksesta vastaa kerhon ajokouluttajat. Pääkouluttajana toimii Daniel Skurnik ja ratapäivävastaavina Ari Koivisto ja Mikael Aulanko

Kaikki uudet PCF – kerholaiset aloittavat ratatapahtumat koulutuspäivillämme luokasta L1. Ajokokemuksen ja taitojen kehittyessä voidaan kuljettaja ajokouluttajien suosituksesta korottaa seuraavaan luokkaan. Korotuksen tekevät pääkouluttajat.

L1= kokemattomat kuljettajat ja kaikki kuljettajat, jotka eivät ole aiemmin olleet PCF -ajotapahtumissa

L2 = kokeneet kuljettajat, joilla kokemusta PCF – ratatapahtumista ja hallitsevat rata-ajon perusasiat

L3 = rutinoituneet kuljettajat, joilla vuosien kokemus ratatapahtumista ja hallitsevat moottoriradalla toimimisen

Ajokouluttajat (L4 instructor) = L3 kuljettajista valitut ja koulutetut kerholaiset, joilla osaamista ja halua toimia kouluttajina


Ilmoittaudu koulutus- ja ratapäivään 27.-28.8.2022 alla näkyvästä painikkeesta.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 21.8.

Koulutus- ja ratapäivien osalta osallistujamäärä on rajoitettu ja lauantai on myyty loppuun. Vielä on mahdollista ilmoittautua rata-ajoon sunnuntaina 28.8. Sunnuntain osallistujamäärä on rajoitettu 125:een, joten pidä kiirettä.

Lisätietoja:

Ari Koivisto
ari.koivisto@porsche-club.fi
puh. +358 400 450 665