PRCF ESPORTS

Porsche Racing Clubin (PRCF) simulaattoriajajat tuovat Festivaaleille eri tasoisia simulaattorilaitteistoja testattavaksi. Kokeilemaan pääsee pieniä kotitoimiston laitteita tai isompia, kansainvälisen tason ajolaitteistoja. Paikalla on tietysti PRCF Esports-sarjan kuljettajia, jotka kertovat lajista ja laitteista.

Kaikki Festival-vieraat pääsevät testaamaan iRacingia ja kokeilemaan oman lähtöruutunsa syyskuussa ajettavaan ja suorana lähetyksenä striimattavaan ”The International II”-kilpailuun. Simulaattoriteltalla on paikalla mm. clubin datakouluttaja Olli Pahkala, joka tekee PRCF Esports-sarjan koulutusvideot ja ajoi 2021 Formula E: Accelerate-sarjassa. Muut meriitit löydät Ollin Wikipedia-sivulta.

PRCF järjestää kauden aikana joka viikko yhteisiä treeni-iltoja ja ylläpitää Discord-serveriä, joissa clubilaisia (PCF-, PCCF-, PRCF- ja perhejäsenet) neuvotaan ja autetaan mielellään. Discord toimii älypuhelimella, eli et alussa tarvitse mitään muita laitteita, jos haluat kysellä perusasioita. Monet clubikuskit ovat aloittaneet simulaattoriajamisen PRCF-porukassa ”nollasta”. Kaikki PRCF-treeneihin mukaan tulleet ovat osallistuneet kisoihin ja kaikki kisoihin osallistuneet ovat ilmoittaneet olevansa mukana sarjassa myös 2021, eli kannattaa ottaa selvää mistä tässä lajissa on kyse.

Lisätietoja prcf.fi

Kuva: Joni Heikkinen

Lisätietoja:

Jyrki Aalto
jyrki.aalto@prcf.fi
+358 40 507 6963