Iltatilaisuus 28.8.2021

Porsche Club Festival Finland iltatilaisuus järjestetään  lauantaina 28.8.2021 Naantalin Kylpylässä klo 19.00.  Voit siis saapua Naantaliin jo perjantaina 27.8. ja osallistua lauantaina 28.8. aamulla letka-ajoon Naantalista Alastaroon. Lähtö Naantalista on alustavan aikataulun mukaan klo 8.30. Paluu Alastaron radalta Naantaliin tapahtuu kunkin oman aikataulun mukaan.

Myös sunnuntain 29.8 ratapäivän ohjelmaa on porrastettu niin, että Naantalista ehtii hyvin ajamaan Alastaroon ja osallistumaan päivän kaikkiin tapahtumiin.

Iltatilaisuus on rento, joten pukeutuminen sen mukaisesti. Tummaa pukua vaativat viralliset 50-v. juhlat ovat lokakuussa Haikon Kartanossa.

Bussikuljetus: iltatilaisuuteen järjestetään Alastaron radalta bussikuljetus, mikäli kuljetukseen osallistuu minimissään 20 osallistujaa. Ilmoittautumislomake löytyy PCF Tapahtumakalenterista.

Majoitus:  Naantalin Kylpylästä on varattu huoneita erikoishintaan.  Huonevaraukset tekee jokainen itse suoraan Naantalin Kylpylään joko puhelimitse puh. 020 4455100 tai sähköpostilla info@naantalispa.fi. Mainitse varauksen yhteydessä koodi ALLPORSCHE.

Liput illalliselle varataan  Ilmoittaudu tästä -painikkeesta. Ilmoittautumislomake löytyy PCF- tapahtumakalenterista (vaatii sisäänkirjautumisen).