AJANKOHTAISTA

Tapahtuma tarvitsee toimitsijoita!

On muutama viikko Porsche Club Festival -tapahtumaan Alastaron moottoriradalla 28.-29.8. Tapahtuman käytännön järjestelyt ovat loppusuoralla, mutta tarvitsemme lisää henkilöitä muutamiin tehtäviin.

Järjestyksenvalvojat: Porsche Club Festival – tapahtumaan odotettavan vierailijämäärän mukaan tarvitsemme minimissään 10 kortillista järjestyksenvalvojaa lauantaina 29.8. Järjestyksenvalvonta tapahtuuu alueen sisällä, joten valvonnan ohella pääset seuraamaan myös varsinaista tapahtumaa.

Ratatuomareiden avustajat: ratatuomareiden avustajat pääsevät seuraamaan kisatapahtumaa lähempää kuin kukaan muu. Kaikille pisteille on jo valittu osaavat ratatuomarit, mutta tarvitsemme jokaiselle pisteelle avustajia auttamaan liputuksissa sekä toimimaan ratatuomareiden lisäsilmäpareina. Erityisesti perjantaina 28.8 tarvitaan vielä apua klo 14-18 välisenä aikana, kun radalla ajetaan lauantain kisalähtöjen aika-ajot.

Tehtäviin tarvitaan henkilöitä perjantaina 28.8 klo 12 – 18 välisenä aikana ja lauantaina 29.8 klo 8 – 18. Voit osallistua molempina päivänä tai vain yhtenä.

Mahtavan festaritunnelman ja kisafiiliksen lisäksi tarjoamme tapahtumaan osallistuville avustajille päivän ruokailut sekä hienon tapahtumapaidan työasuksi ja tapahtumamuistoksi.

Tule rohkeasti mukaan! Ja ota mukaan myös kaverisi.

Lisätietoja:

Frank van Nunen, #2629
Kilpailunjohtaja
040 5476683
francis.van.nunen@gmail.com